G4S Safety solutions helpt je bij veiligheid

Veiligheid in het heden en veiligheid in de toekomst: daar staan ze bij het bedrijf G4S Safety solutions voor. Er zijn op z’n minst drie dingen te noemen waar deze club mensen je in kan ondersteunen, namelijk veiligheidstoezicht, brandweer en veiligheidskunde. Veiligheidstoezicht gaat om toezicht houden op werkzaamheden binnen je bedrijf die net wat minder veilig zijn. De veiligheidsexperts van G4S willen je hier heel graag bij helpen. Er worden meerdere toezichthouders ingezet om je veiligheid te kunnen verzekeren. Wat je project of discipline ook is, G4S weet er raad mee!

Veiligheidskunde en brandweer

Ook de brandweer werd net al genoemd. Als je mannen in projectvorm of echt structureel versterking kunnen gebruiken, dan past G4S perfect. Het maakt niet uit op welk niveau, G4S zet versterking in zo flexibel als maar nodig is. Ten derde valt veiligheidskunde onder manieren hoe G4S je kan helpen. Hierbij gaat het om het opstellen van een veiligheidsplan of het maken van een risicoanalyse. Als je de cultuur in je bedrijf met betrekking tot veiligheid wil inrichten of verbeteren, ben je ook bij G4S aan het juiste adres. De allerbeste veiligheidsdeskundigen werken namelijk voor G4S.

Welke producten levert G4S?

Het G4S assortiment bestaat uit veel verschillende dingen, omdat ze ook in veel verschillende dingen expertise hebben. Gasdetectie is hier een voorbeeld van. Je hoeft zo niet meer bang te zijn voor de gezondheid van je medewerkers in gas gevoelige situaties op het werk. Veiligheid is met deze producten echt gegarandeerd. Ook adembescherming is natuurlijk belangrijk. Hoe de ademlucht er ook uitziet, je wilt zoveel mogelijk en veilig door kunnen werken. Met G4S hoef je ook niet meer bang te zijn voor een val, want ze hebben steengoede valbeveiliging producten. Ook werk op hoogte kan veilig en zeer comfortabel zijn dankzij dit materiaal.