Zomer

Nu de zomer er weer aan komt is het belangrijk om goed voorbereid te zijn. Wellicht heb je al wat speciale zomer kleding gekocht zodat jij lekker koel kunt blijven tijdens deze warme dagen. Echter is het ook belangrijk om een mooie zomerhoed dames aan te schaffen. Het leuke van deze zomerhoed voor vrouwen is dat je hem tijdens vrijwel elk moment kunt dragen. Zo kun je bijvoorbeeld voor het Joshua model gaan dat een wat meer klassieke uitstraling heeft, maar toch wel afgewerkt is met behulp van moderne tintjes en kleuren. Je kunt een hoed dragen tijdens bijvoorbeeld een wandeling in de stad, een uitje , maar ook voor tijdens een strand wandeling is een hoed heerlijk.

 Comfort

Bij het bestellen en uitkiezen van een nieuwe zomerhoed dames is het belangrijk om natuurlijk op het comfort te letten. Niks is immers vervelender dan een hoed die bijvoorbeeld te zwaar is en op je haar drukt. Ook is het belangrijk dat de hoed niet te heet wordt zodat jij je hoofd lekker koel kunt houden. Bij hatland kun je kiezen voor een zomerhoed dames die volledig ademend is en zelfs is voorzien van een cooldown modus waardoor er continu frisse lucht door de hoed komt. Dit zorgt ervoor dat jij letterlijk en figuurlijk je hoofd koel kan houden tijdens de warme zomerdagen. Naast de hoeden dus een echte hoge functionaliteit hebben zien ze er gaaf uit. Doordat je kunt kiezen uit veel verschillende materialen en kleuren kun jij zo jouw favoriete hoed vinden.

 Tuskin

Door naar de site van hatland te gaan en vervolgens het aanbod van zomer hoeden te bekijken krijg jij een beter idee van welke modellen allemaal beschikbaar zijn. Kies bijvoorbeeld voor het Tuskin model dat beschikbaar is in diverse maten en specifiek voor de lente en de zomer is gemaakt. Deze zomerhoed dames is gemaakt van een 100% biologische raffia en weegt erg weinig met een gewicht van slechts 117 gram.